VALERI BEACH HOTEL    3*p

KEMER / KEMER / TURSKA

LOKACIJA:
Hotel Valerı Beach smješten je na obali mora u centru Kemera, cca 50km od aerodroma u Antalij. Izgrađen je 2002. godine, renoviran 2005. godine i zauzima površinu od 2800m². Hotel ima jednu četvorospatnu glavnu zgradu.

HOTELSKI SADRŽAJI:
Glavni restoran, 2 bara (na plaži i kraj bazena), vanjski bazen sa dijelom za djecu, unutrašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, tursko kupatilo, sauna, masaža (uz doplatu), lift, parking, Wi-Fi (plaća se), muzika uživo, dječije igralište, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), masaža (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), prodavnice, doktor na poziv, sala za sastanke (do 80 osoba), sportovi na vodi (uz doplatu), dječije igralište.

SMJEŠTAJ:
Hotel raspolaže sa ukupno 73 sobe. Standardne sobe su površine 18-25 m² i imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda po dolasku – besplatno), SAT/TV, telefon, balkon, room service (uz doplatu). Hotel raspolaže i sa manjim brojem porodičnih soba.

USLUGA: 

All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i kasnu užinu. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00, sokovi na plaži. Posebno se naplaćuju: strana pića, flaširana pića, posebna vina, svježi voćni sokovi, hrana i piće na plaži nakon 18.00, A’la Carte restoran i piće u disko klubu.

PLAŽA:
Hotel ima vlastitu šljunkovitu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni, a peškiri se mogu dobiti uz depozit. Bar na plaži – uz doplatu

Kontakt:
www.valeribeach.Com

Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Napomena:
Gradski hotel na odličnoj lokaciji u centru grada. Preporuka za mlade i za sve putnike koji žele da budu u centru svih dešavanja.
 

   Usluge uz doplatu
  1. BILIJAR
  2. PRODAVNICA
  3. VODENI SPORTOVI
  4. USLUGE PRANJA VEŠA
  5. MASAŽA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. STONI TENIS
  3. TURSKO KUPATILO
  4. SAUNA

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete