MAXX ROYAL KEMER RESORT    5*

KEMER / KEMER / TURSKA

 
LOKACIJA:
 
Hotel je udaljen 60 kilometara od aerodroma u Antaliji, 6 kilometara od Kemera i nalazi se na samoj obali mora. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2014. godine i zauzima površinu od 160.000 m?. Otvoren u junu 2014. godine.
 
SMJEŠTAJ:
 
Ukupno ima 286 soba smještenih u glavnoj zgradi, rezidencijalnim blokovima i vilama. U glavnoj zgradi su Land, Garden i Sea View apartmani, porodični apartmani su u rezidencijalnom dijelu, a ima i 6 vrsta vila. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom, telefon, TV, mini bar (voda besplatno), sef (besplatno), fen, individualni klima uređaj i balkon.
 
HOTELSKI SADRŽAJI:
Glavni restoran, Restaurant street, 3 a la carte restorana, 11 barova, poslastičarnicu-café, 2 snack restorana.
Za djecu tu je aqua park, mini klub, 2 dječija restorana, Maxx Kids Land, aqua park sa toboganima, glavni vanjski bazen, otvoreni dječiji bazen, bazen Laguna, vanjski bazen sa toplom vodom, fitness centar, play station, pikado, igre na bazenu, kuglanje, internet café, streljaštvo, časovi kuhanja, časovi plesa, bilijar, teniski tereni, teniski tereni uveče, oprema za tenis, aerobik, pilates, boćanje, stoni tenis, gimnastika u vodi, vaterpolo, joga, dnevne i večernje animacije, žurke na plaži, košarka, odbojka, kino muzički program, surf (uz licencu), kanu, diskoteka, wireless internet, mini biblioteka.
 
USLUGA:
Maxx inclusive – 24 h hrana i piće – domaća i strana alkoholna i bezalkoholna pića, svježi voćni sokovi, sladoled, veći izbor vina, kafa, čaj, slastičarna, užina, maxx land dječiji restoran, A’la Carte restorani, Azure A’la Carte restoran otvoren 24h, Azure- turski, Azure-riblji, Azure-italijanski. Posebno se naplaćuju; room service, vila restoran za goste Maxx suita, Emerald members club, A’la Carte restorani- Tangerine, Bronze Steak House, Azure Mexican.. 

PLAŽA:

Sopstvena, pješčano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.

Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Napomena:
Hotel je sagrađen na mjestu nekadašnjeg Joy Kiris hotela i nalazi se na jednoj od najljepših plaža u regiji. Maxx Royal Kemer je najluksuzniji hotel u Kemeru.
   Usluge uz doplatu
  1. BILIJAR
  2. USLUGE PRANJA VEŠA
  3. VODENI SPORTOVI
  4. INTERNET CAFE
  5. MASAŽA
   Besplatne usluge
  1. DJEČIJI KLUB
  2. STONI TENIS
  3. TENISKO IGRALIŠTE
  4. DJEČIJI BAZEN

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete