TUI BLUE SHERWOOD BELEK (EX SENSIMAR)    5*

BELEK / BELEK / TURSKA

LOKACIJA:
Hotel Sensimar Resort & Spa nalazi se u mjestu Bogazkent, 40 km od aerodroma u Antaliji, a 50 km od centra Antalije. Od centra Beleka udaljen je 5 km. Sagrađen je 2011. godine i zauzima površinu od 12 000 m². U kompleksu se nalazi jedna petospratna glavna zgrada i 16 dvospratnih Lake house.

HOTELSKI SADRŽAJI:
Hotel u svom sadržaju ima 4 bara, 1 konferencijsku salu (kapaciteta do 250 osoba), doktora, uslugu hemijskog čišćenja, vešernicu, dijetetski i vegetarijanski meni, vanjski bazen, internet caffe, SPA centar, suncobrane i ležaljke, 1 unutrašnji bazen, 1 glavni restoran, frizerski salon, WiFi internet, prodavnice, a la carte restoran internacionalne kuhinje i riblji a la carte restoran, tursko kupatilo, saunu, sportove na vodi, mini fudbal, stoni tenis, streljaštvo, aerobik na vodi, aerobik, boćanje, teniski teren, iznajmljivanje opreme za tenis, odbojku na plaži, masaže, košarku, muziku uživo i animacije, jacuzzi, teretanu i pikado.

SMJEŠTAJI:
Hotel ima ukupno 198 standardnih soba s pogledom na kopno, sa djelimičnim pogledom na more i standardne sobe s pogledom na more (od toga su 3 prilagođene osobama s posebnim potrebama), površine su 27 m² i namijenjene su za maximum 2 osobe. Postoji i 13 jednosobnih deluxe soba (od toga 9 imaju jacuzzi), površine 32 m², namijjenjenih za maximum 2 osobe. Hotel raspolaže i sa 8 jednosobnih lake house soba, površine 32 m², namijenjenih za maximum 2 osobe i sa 8 jednosobnih lake house swim up (imaju balkon sa izlazom na bazen), površine 32 m², namjenjenih za maksimum 2 osobe. Svaka soba ima tuš, fen za sušenje kose, telefon, TV, sef, mini bar, bežični internet, balkon, centralni klima uređaj i aparat za pripremu čaja i kafe.

USLUGA:
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevna užina, kolači i sladoled u određeno vrijeme, večera, kasna užina, čaj, kafa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića između 10.00 i 24.00 se ne naplaćuju. Za a’la carte restorane potrebna je rezervacija unaprijed koju je moguće izvršiti jednom u toku boravka. Svježi voćni sokovi samo uz doručak. UZ DOPLATU: strana pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, energetska pića, room service.

PLAŽA:
Hotel se nalazi direktno na vlastitoj pješčano – šljunkovitoj plaži. Ležaljke,suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Kontakt:
https://www.sherwoodhotels.com.tr/en/sensimar-belek-resort-and-spa/spa

Tel: +90 242 731 09 99
Fax: +90 242 731 09 08

Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Napomena:
Hotel je namijenjen za boravak gostiju koji su stariji od 18 godina. Preporučuje se parovima koji žele da uživaju u relaksaciji i romantičnom odmoru.

   Usluge uz doplatu
  1. USLUGE PRANJA VEŠA
  2. MASAŽA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. STONI TENIS
  3. TURSKO KUPATILO
  4. SAUNA
  5. TENISKO IGRALIŠTE

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete