ROYAL SEGINUS    5*

ANTALIJA / ANTALIJA / TURSKA

LOKACIJA:
Hotel Royal Seginus nalazi se u oblasti Lara, smješten na površini 70 000 m2. Otvoren je u maju 2017.g. Od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 15 km, a od centra grada Antalije 1km.

HOTELSKI SADRŽAJ: 
Vanjski bazen, unutrašnji bazen, dječiji bazen, animacije, riblji a la carte restoran, italijanski a la carte restoran (Vapiano), turski a la carte restoran, meksički a la carte restoran (El Torito), suši a la carte restoran (Deep Blue), tobogani, luna park, SPA i wellness centar, jacuzzi, doktora masaže, tretmane, tursko kupatilo, dečiji restoran, lobby bar, Terrace bar, Snack bar, diskoteku, bar Amphi, bar na bazenu, amfiteatar kapaciteta do 1000 osoba, teretanu, step aerobik, stoni tenis, boćanje, odbojku na plaži, vaterpolo, streljaštvo, dječiji klub (namijenjen za djecu uzrasta od 4-12 godina), mini diskoteka, sale za sastanke. Zabavni i animacioni program tokom dana, natjecanja na plaži i bazenu sa profesionalnim timom, večernji show program, muzika uživo.

SMJEŠTAJ:
Hotel u svom sastavu ima ukupno 498 soba. Od toga je 349 superior standardnih soba, 5 soba namijenjenih osobama sa posebnim potrebama, 80  family duplex soba, 48  family soba povezanih vratima, 8  junior suite i 8  deluxe suite. Sve sobe imaju balkon, aparat za čaj i kafu, minibar, SAT TV, telefon, fen za kosu, klima uređaj i sef. Superior standardne sobe zauzimaju površinu od 64 m2 i namijenjene su za maksimum tri odrasle osobe i 1 dijete. Family duplex sobe su dvospratne, zauzimaju površinu od 120 m2, sastoje se od 2 spavaće sobe i 2 kupatila i namijenjene su za maximum 4 osobe. Family sobe povezane vratima zauzimaju površinu od 80 m2, sastoje se iz 2 sobe, jednog kupatila i hodnika i namenjene su za maximum 4 osobe. Junior suite zauzima površinu od 140m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe i namenjen je za maksimum 3 odrasle osobe i 1 dijete. Deluxe suite zauzima površinu od 170m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe povezane vratima i namijenjen je za maksimum 2 odrasle osobe i 1 dijete.

USLUGA:
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetni buffe, užine i restoran na plaži tokom dana, sva domaća i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića, slastičarna, sladoled tokom dana. Luksuzna strana pića, uvozni šampanjac, svježi voćni sokovi, lokalna i uvozna flaširana pića, a la carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, specijalna vina i room service se posebno naplaćuju.

PLAŽA:
Privatna pješčano-šljunkovita. Hotel je smješten u drugom redu od plaže.

Kontakt:
www.royalseginus.Com

Tel:+902423522525


Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Napomena:
Hotel pripada hotelskom lancu Stone Group, koji u svom sastavu ima neke od najluksuznijih hotela u Antalijskog regiji. 

   Usluge uz doplatu
  1. RONJENJE
  2. USLUGE PRANJA VEŠA
  3. SAUNA
  4. FRIZERSKI SALON
  5. MASAŽA
  6. VODENI SPORTOVI
   Besplatne usluge
  1. BILIJAR
  2. DJEČIJI KLUB
  3. STONI TENIS
  4. FITNESS CENTAR

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete