ADALYA ELITE LARA    5*

ANTALIJA / ANTALIJA / TURSKA

POLOŽAJ:
Pozicioniran je 15 km od centra Antalije i 10 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2016. godine i zauzima površinu od 45 000 m². Hotel ima sopstvenu pješčanu plažu. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

SADRŽAJ:
Osnovni restoran, 5 a la carte restorana ( korišćenje usluga jednog od restorana jednom tokom boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju), 7 barova, diskoteka, 4 spoljašnja bazena sa odvojenim delovima za djecu (jedan od bazena se grije u zimskom periodu), 5 vodenih tobogana, spa centar, fitness centar, tursko kupatilo, dječiji klub, dječiji meni, menjačnica na recepciji, rent a car, aerobik, aquabik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, košarka, teniski teren, bežični internet, streličarstvo, boćanje. Plaća se: video igre, bilijar, kuglanje, motorni sportovi na vodi, osvjetljenje teniskih terena, masaže, usluge frizera, salona ljepote, doktora i dadilje, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

SMJEŠTAJ:
Hotelsku cjelinu čini jedna šestospratna glavna zgrada i ima ukupno 580 soba od kojih je 490 standardnih ( površine 38m², za maksimum 3 osobe) i 90 dvosobnih family jedinica ( površine 55 m², za maksimum 4 osobe). Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom ( besplatno), SAT TV-om, mini barom ( besplatno), telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose i bežičnim internetom ( besplatno).

USLUGA:
 Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, dijetalni švedski sto, švedski sto za djecu, užina na plaži, večera, kasna užina. Sva domaća i strana alkoholna i bezalkoholna pića, čaj, kafa,ala carte restorani uz rezervaciju i jednom u toku boravka, sladoled zu određenim satima su uključeni u cijenu. Room service, svježi cjeđeni sokovi, strani šampanjac, neka strana pića kao stari viski, konjak itd, energetska pića, ala carte restorani uz rezervaciju unaprijed, sva  flaširana domaća i strana vina se posebno plaćaju.

KONTAKT:
www.adalyaelitelara.com
Tel:+902429995080


Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Napomena: Novootvoreni luksuzni resort u obasti Lara svojim sadržajima se preporučuje za sve tipove gostiju, a posebno za porodice sa djecom.

   Usluge uz doplatu
  1. USLUGE PRANJA VEŠA
  2. MASAŽA
  3. VODENI SPORTOVI
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. TENISKO IGRALIŠTE

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete