KLEOPATRA MUZ HOTEL    3*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

LOKACIJA:
Udaljen je 125 km od antalijskog aerodroma i 2 km od centra Alanje. Počeo je sa radom 2010. a poslednji put je renoviran 2018. godine. Deo gradske peščane plaže rezervisan je samo za goste hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela dok se peškiri za plažu mogu koristiti uz obavezan depozit.

SMJEŠTAJj:
U dve trospratne zgrade raspoređeno je 84 standardnih soba (max 3 osobe, 22 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, mini bar (prazan), sef (plaća se), TV, fen za sušenje kose i balkon.

HOTELSKI SADRŽAJ:
Glavni restoran, bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, WiFi (u lobiju i restoranu), pikado, stoni tenis, odbojka na plaži. Plaća se: masaže, sauna, tursko kupatilo, motorni sportovi na vodi, SPA centar, usluge pranja veša.

USLUGA:

All inclusive: švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i kafa, večera, snack na plaži, ponoćna supa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00 časa su uključeni u cijenu. Uvozna pića, svježi cjeđeni sokovi, sladoled, turska kafa, sva usluga poslije 23:00 časa posebno se plaćaju.

Kontakt:
Tel: +902425135650
www.muzhotel.Com

Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete