KANDELOR HOTEL    4*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

LOKACIJA:
 
Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagradjen je 1993. godine, a renoviran je 2011.godine

SMJEŠTAJ:
 
Hotel ima ukupno 98 soba, od kojih je 8 suite soba, 10 connected soba, 80 standardnih soba. Svaka soba ima SAT TV, bezični internet, mini bar, sef, telefon, klima uređaj, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen.

HOTELSKI SADRŽAJI:

Restoran, 2 bara, vanjski bazen, dječiji bazen, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, masaža, fitness, igralište za djecu, stoni tenis, TV u lobi baru, internet kutak, bežični internet, sportovi na vodi, odbojka na plaži, teniski teren.

USLUGA:
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj i kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00. Posebno se naplaćuju: sva strana pića, hrana i piće nakon 23.00,svježi voćni sokovi, flaširana pića, hrana i piće na plaži.

PLAŽA: 

Hotel je udaljen 250 metara od Kleopatrine plaže. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Kontakt:
www.xperia.com.Tr 

Tekst ažuriran: 09.12.2019.

Napomena:
Gosti hotela mogu besplatno koristiti suncobrane i ležaljke na plaži Saray beach hotela, kao i peškire za plažu. Mini bar se redovno dopunjava i besplatni su voda i sokovi.

   Usluge uz doplatu
  1. MASAŽA
  2. SAUNA
  3. VODENI SPORTOVI
   Besplatne usluge
  1. DJEČIJI BAZEN
  2. STONI TENIS

Cijene i rezervacije

Paket aranžman
Samo hotel
Cruise

Polazak

Odredište

Noći

Letovi

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dijete